Jeuk? Niet leuk!

Jeuk? Niet leuk!

Kom naar de gratis voorlichtingsavond over huidklachten.

Geachte heer, mevrouw,

Wist u dat bijna 2 miljoen Nederlanders chronisch last hebben van een huidaandoening? Daarvan hebben zo’n 1,2 miljoen mensen eczeem of psoriasis. Huidklachten komen dus veel voor. Daarom  organiseren de apothekers van Bouwlust, Brusse, Waldeck en Zuiderpark Apotheek een voorlichtingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen met huidklachten - met name eczeem en psoriasis - en belangstellenden. Op basis van bij ons bekende gegevens hebben wij u geselecteerd en nodigen wij u van harte uit.

Tijdens de voorlichting wordt er gesproken door de apotheker en dermatoloog. Deze vertellen over het optimaal behandelen van huidklachten, met name eczeem en psoriasis, voor alle leeftijdsgroepen. In de apotheek merken we dat deze klachten lang niet altijd optimaal worden behandeld. En dat is niet nodig. Met een voorlichtingsavond willen we u zoveel mogelijk informeren over een juiste behandeling van huidklachten.

De volgende vragen zullen o.a. aan bod komen: welke crèmes en zalven zijn beschikbaar? Welke is geschikt voor uw huidtype? Wanneer gebruik je welke? En hoeveel is nodig? Als u nog een specifieke vraag heeft, mag u dat doorgeven bij opgave. Wellicht wordt uw vraag dan deze avond behandeld.

De voorlichtingsbijeenkomst wordt gehouden op donderdag 2 juni van 19:30-21 uur in wijkcentrum Escampade (Escamplaan 61F te Den Haag), inloop vanaf 19:15 uur. De locatie is met OV en ander vervoer goed te bereiken.

Als u huidklachten heeft, of iemand kent met de klachten kom dan naar deze voorlichtingsavond en wordt geïnspireerd! Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden bij uw eigen apotheek.

Tot dan! Vriendelijke groeten namens het team van

Bouwlust (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel:  070 366 5058)

Brusse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel: 070 366 2600)

Waldeck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel: 070 391 1094)

Zuiderpark Apotheek (Klik hier voor aanmelden)